“Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.”

 • ‘Na de 1e cursusdag: volgens mijn vrouw zie ik er 5 jaar jonger uit. Ik ben onder de indruk van het positieve, de rust, lang niet zo ontspannen geweest.’ 
  Ronald Schinkelshoek
 • ‘Zeer aangenaam, verfrissend, verhelderend, verdiepend. To – the- point: elke oefening raakt diepe lagen. Opvallend is de eenvoud van de oefeningen, een groot compliment voor de teacher: enthousiast, gedreven, sprankelend en zeer kundig’ 
  Bert Bos
 • ‘Heerlijk om na jaren stress weer in verbinding te kunnen komen met mijn Zelf.’ 
  Huub Luijcks
 • “Zowel in mijn werk als thuis heb ik veel ballen hoog te houden. In mijn hoofd ben ik meestal met een aantal dingen tegelijk bezig. Door de cursus en met hulp van de ademhalingsoefeningen kan ik me beter focussen en op een ding tegelijk richten. Dat geeft rust en overzicht en zorgt voor meer creativiteit. Bovendien is het veel prettiger voor de mensen in mijn omgeving.” 
  Anne-Marie Brouwer, communicatieadviseur en moeder
 • Voor gepensioneerd ambtenaar Jacoline Faber heeft de cursus geholpen bij haar astma en slapeloosheid. “Het effect was enorm. Ik voelde me meteen al veel beter. Ik heb meer lucht gekregen, slaap beter en pieker niet meer. Mijn dochter vindt me erg veranderd, rustiger en vrolijker. Vaak hoor ik dat ik er zo goed uitzie en dat mijn huid zo mooi is.”
  Jacoline Faber
 • “Sinds de cursus ben ik mentaal veel helderder. Af en toe ga ik naar een kennisavond om naar andere invalshoeken van het leven te luisteren. Gewoon praktische tips die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.” 
  Eric Laging, Reclameman
 • “De training Art of Breathing is een unieke ervaring. Ik ging er zonder verwachting naar toe, wel nieuwsgierig en leergierig. Art of Breathing doet echt iets met je. Het gebeurt gewoon, zo mooi zit de training in elkaar. Elke dag begin ik nu met de ademhalingsoefeningen die ik heb geleerd. Het geeft mij meer energie, meer rust en vermindert stress.” 
  Pieter Kroon, zelfstandig ondernemer
 • Resultaat weekendje Art of Living: Ik kan niet stoppen met lachen en ben hyper van de energie….Mijn man is nu een half uurtje thuis van werk en stuurt mij weg naar de yoga. Hij zegt: “Als jij niet weggaat naar de yoga sluit ik mijzelf op.”
  En ik wilde nog wel gezellig bij hem blijven nadat ik het hele weekend weg ben geweest . Lisette Sevens bedankt! Ook namens mijn man…’  
  Nicole Gort, yogadocente

Over Art of Living

Art of Living is in 1981 opgericht door humanitair vredesleider Sri Sri Ravi Shankar en is wereldwijd actief in meer dan 155 landen. Art of Living is een educatieve, humanitaire organisatie zonder winstoogmerk die zich bezig houdt met stressmanagement en een breed scala aan serviceprojecten. Alle cursussen, trainingen en programma’s van Art of Living worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.”

Stressrelief door adem, yoga en meditatie

Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living programma’s op het gebied van stressrelief door middel van ademtechnieken, yoga en meditatie. Deze programma’s hebben miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen. Art of Living heeft gemeenschappen over de hele wereld vrede en nieuw perspectief gebracht door het organiseren van projecten op het gebied van conflictbeheersing, rampenbestrijding, duurzame plattelandsontwikkeling, women empowerment, rehabilitering van gevangenen, onderwijs, en duurzaamheid en milieu.

Happiness Programma

Bij YokiDoki Studio kun je regelmatig workshops, cursussen en andere activiteiten volgen van Art of Living waaronder het Happiness Programma. Na het lezen van een interview met Sri Sri Ravi Shankar in Trouw volgde Marien van Os een cursus bij Art of Living. Ze was zo enthousiast dat ze direct besloot om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Art of Living. Begin 2013 organiseerde ze de eerste cursus in Culemborg. Haar enthousiasme groeide en inmiddels is Marien zelf teacher van Art of Living. Bij YokiDoki Studio geeft ze regelmatig het Happiness Programma en organiseert ze, samen met een groep vrijwilligers, andere activiteiten van Art of Living. Het geven van cursussen en workshops doet ze als vrijwilliger.

meer info over Art of Living

A voice for peace

Praktische Info