• ‘Na de 1e cursusdag: volgens mijn vrouw zie ik er 5 jaar jonger uit. Ik ben onder de indruk van het positieve, de rust, lang niet zo ontspannen geweest.’ 
  Ronald Schinkelshoek
 • ‘Zeer aangenaam, verfrissend, verhelderend, verdiepend. To – the- point: elke oefening raakt diepe lagen. Opvallend is de eenvoud van de oefeningen, een groot compliment voor de teacher: enthousiast, gedreven, sprankelend en zeer kundig’ 
  Bert Bos
 • ‘Heerlijk om na jaren stress weer in verbinding te kunnen komen met mijn Zelf.’ 
  Huub Luijcks
 • “Zowel in mijn werk als thuis heb ik veel ballen hoog te houden. In mijn hoofd ben ik meestal met een aantal dingen tegelijk bezig. Door de cursus en met hulp van de ademhalingsoefeningen kan ik me beter focussen en op een ding tegelijk richten. Dat geeft rust en overzicht en zorgt voor meer creativiteit. Bovendien is het veel prettiger voor de mensen in mijn omgeving.” 
  Anne-Marie Brouwer, communicatieadviseur en moeder
 • Voor gepensioneerd ambtenaar Jacoline Faber heeft de cursus geholpen bij haar astma en slapeloosheid. “Het effect was enorm. Ik voelde me meteen al veel beter. Ik heb meer lucht gekregen, slaap beter en pieker niet meer. Mijn dochter vindt me erg veranderd, rustiger en vrolijker. Vaak hoor ik dat ik er zo goed uitzie en dat mijn huid zo mooi is.”
  Jacoline Faber
 • “Sinds de cursus ben ik mentaal veel helderder. Af en toe ga ik naar een kennisavond om naar andere invalshoeken van het leven te luisteren. Gewoon praktische tips die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.” 
  Eric Laging, Reclameman
 • “De training Art of Breathing is een unieke ervaring. Ik ging er zonder verwachting naar toe, wel nieuwsgierig en leergierig. Art of Breathing doet echt iets met je. Het gebeurt gewoon, zo mooi zit de training in elkaar. Elke dag begin ik nu met de ademhalingsoefeningen die ik heb geleerd. Het geeft mij meer energie, meer rust en vermindert stress.” 
  Pieter Kroon, zelfstandig ondernemer
 • Resultaat weekendje Art of Living: Ik kan niet stoppen met lachen en ben hyper van de energie….Mijn man is nu een half uurtje thuis van werk en stuurt mij weg naar de yoga. Hij zegt: “Als jij niet weggaat naar de yoga sluit ik mijzelf op.”
  En ik wilde nog wel gezellig bij hem blijven nadat ik het hele weekend weg ben geweest . Lisette Sevens bedankt! Ook namens mijn man…’  
  Nicole Gort, yogadocente

Intro-Ademworkshop

Wil je in 1,5 uur leren hoe je je mind kunt verstillen? In deze intro-ademworkshop maak je onder ander kennis met enkele inzichten en technieken uit het Happiness Programma. Bovendien krijg je tips en tools voor beter slapen, het verkrijgen van een heldere geest en het vergroten van innerlijke kalmte. En om het je nog makkelijker te maken om aan deze praktische en effectieve workshop mee te doen, wordt hij het hele jaar door gegeven.

In de intro-ademworkshop krijg je inzicht en ervaar je:

 • hoe de mind werkt en hoe deze te verstillen
 • hoe de adem onze emoties beïnvloedt en vice versa
 • enkele effectieve ademtechnieken
 • de positieve werking van meditatie

Ook hoor je hier meer over de Stichting Art of Living en je ervaart zélf wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan. Aan de hand van enkele krachtige ademtechnieken en meditatie voel je aan den lijve het effect van adem en stilte. Kortom, in korte tijd leer je hoe eenvoudig toepasbare technieken je hoofd helder maken en je ontspanning, positiviteit en energie geven.

Wil je dit voorproefje van ademen en meditatie nog meer de diepte in, volg dan de uitgebreidere cursus, het Happiness Programma. Die je nog meer helderheid, focus, innerlijke rust zal brengen.

Deze intro-ademworkshop en het Happiness Programma kun je los van elkaar volgen.

Check de agenda voor de data.

Art Of Living
Science of Breath

Happiness-programma

Het Happiness Programma van Art of Living is een eenvoudig, maar krachtig en diepwerkend programma dat bestaat uit:

 • yoga
 • ademhalingstechnieken
 • praktische spirituele kennis
 • diepe meditatie
 • interactieve oefeningen

Deze praktische tools geven je energie, kalmte, helderheid en focus zodat de stress van het dagelijks leven minder vat op je heeft. Bovendien maakt de combinatie van verschillende technieken het Happiness Programma tot een hartverwarmend en compleet geheel. Het is een reis van het hoofd naar het hart!

Ademhaling sleutel tot minder stress

De ademhaling is dé schakel tussen lichaam en geest en daardoor ook de sleutel tot het omgaan met onze gedachten en emoties en het verminderen van stress. Tijdens het Happiness Programma leer je de Sudarshan Kriya. Dit is een unieke ademhalingstechniek die is ontwikkeld door Sri Sri Ravi Shankar en die is gestoeld op eeuwenoude vedische yogatechnieken. Met de Sudarshan Kriya activeer je het hele lichaam doordat levenskracht (prana) via de adem naar iedere cel in je lijf gaat. Als gevolg daarvan elimineer je negatieve emoties, stress en giftige stoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt en vastgezet in je lichaam. Na de Sudarshan Kriya voel je je lichter, vrijer en blijer. Het brengt meer focus, energie en innerlijke rust.

De cursussen en workshops van Art of Living zijn toegankelijk voor iedereen en zijn wereldwijd al door tientallen miljoenen mensen gevolgd.

Sudarshan Kriya

Praktische Info
Intro-Ademworkshop
Eerstvolgende data
29 juni
 Tijd
19.30-21.00u
Bijdrage
€ 10,00
Happiness Cursus
20 t/m 22 juli 2018
Tijden
vrijdagavond 18.30-21.30u,
zaterdag en zondag 10.00-13.15u
Cursusbedrag
€ 295,-
Ben je verhinderd,
maar wil je graag
de cursus volgen,
kijk dan of er ergens
anders in de buurt
een cursus is.
Het wordt door
heel Nederland gegeven!

 

 

De intro-workshop en de
Happiness-cursus kunnen
los van elkaar gevolgd worden
Locatie
Yokidoki Studio

 

Meer lezen/aanmelden op artofliving.org
Meer info/aanmelden Yokidoki home