‘The natural cycle is always the most powerful.’  
Cate Stillman
 • Mijn darmen zijn door de detox weer opgeschoond en ik heb nu veel minder darmklachten. Daarnaast, en dat had ik niet verwacht, ben ik nu ook veel helderder en heb ik meer energie.

 • De herfstdetox maakte het makkelijker om te verstillen en het leven te versimpelen. Op een andere manier met voeding en schermgebruik bezig zijn, voelde als een retraite in eigen huis. 

 • De detox gaf me net dat zetje wat ik nodig had om weer beter voor mijzelf te gaan zorgen.

 • ‘Voor mij ook aha-momenten. Wat doe ik als ik niet met eten bezig ben… tjonge, wat ben ik daar een hoop tijd aan kwijt. Ik voel me echt een afkickende junkie… wat deed ik mezelf aan?! ‘

 • ‘Iedere keer weer een aha-momentje in de detox. Dat eten en tussendoortjes voor mij een manier is van afleiden en iets doen. Me vervelen is dan een kunst die ik weer mag oefenen. En het gevoel dan maar weer laten indalen en even mediteren helpt me dan enorm. Ik zit in het zonnetje op mijn bed te lezen, net gemediteerd en tukkie gedaan. Zucht. Was fijn.’

 • ‘Mij levert deze detox me vooral helderheid op en duidelijkheid welke kant ik op wil en wat losgelaten kan worden.’

 • ‘ Het was voor mij niet moeilijk om de detox te starten omdat ik al ruim een half jaar het Finding your Flow programma bij Yokidoki volg. Geholpen door het kookboekje van Anne-Marie heb ik heerlijk gegeten en de diepe detox uitsluitend de recepten daaruit gebruikt. Afgevallen ben ik weinig maar voel me heerlijk gegrond.’

   

  Conny
 • ‘Ik voel me heerlijk ontspannen na deze weken. Hoe simpel kan het leven zijn?’

 • ‘De 15 dagen detox hebben me erg goed gedaan. Vooral ook omdat het programma je helpt om niet alleen bewust met eten en drinken bezig te zijn, maar ook met het (her)ontdekken van de grote waarde en kracht van de stilte in jezelf. Door heel bewust met je voedsel inname bezig te zijn, worden allerlei gewoontes blootgelegd en die gewoontes leveren weer mooie en soms ook confronterende inzichten over jezelf op. Ik kreeg door het Detoxen het waardevolle gevoel iets dichter bij mezelf te komen, hoe fijn is dat!  Wat ook zo prettig is aan deze detox, is de begeleiding van Marien. Iedere volgende stap wordt uitgebreid toegelicht en begeleid. Daarnaast biedt zij alle ruimte om ervaringen te delen of tips en advies te vragen. Ik kijk nu al uit naar de herfstdetox!’

  Judith Roeland
 • Het was heel fijn om met de detox mee te doen. De lichamelijke pijnen trekken langzaam weg en ben helemaal van de koffie af. Dankjewel voor deze boost!

Detoxdagen bij Yokidoki

- Reset & Recharge -

Twee maal per jaar, bij de grote seizoenswisselingen zijn er de Detox-dagen bij Yokidoki. Een unieke detox voor iedereen die de seizoensschoonmaak graag doortrekt naar lijf, hoofd en gewoontes.

Wil je in 10 dagen een slanker, gezonder en schoner lichaam met behulp van een voedende Detox?

Doe mee!

Laat je lichaam, je geest en je energie vibreren op een hoger niveau. Raak overtollig gewicht kwijt en voel je energiek en licht en tegelijkertijd gegrond en gecentreerd.

 

Effect op de langere termijn

Deelnemers aan een Detox willen vaak gewicht verliezen en vooral lekkerder in hun vel komen te zitten. Ze willen zich fysiek, mentaal en emotioneel sterker, gezonder, gecentreerder, kalmer en energieker voelen. Dan heb je een aanpak nodig die dit ook op de langere termijn ondersteunt. Dus niet alleen gewicht en afvalstoffen kwijtraken. Vooral ook betere gewoontes en routines ontwikkelen die blijvend zijn. Die je helpen om beter en dieper te slapen, die structureel zorgen voor meer energie en die je helpen om blijvend gezondere eetgewoontes eigen te maken.

Even een pauze nemen van je huidige eet- en leefpatroon doet wonderen en creëert nieuwe mogelijkheden voor een gezondere en energiekere versie van jezelf.

Persoonlijke detox

De detox bij Yokidoki is gebaseerd op Ayurvedische principes. Het is een time-out die je zelf kunt aanpassen aan jouw persoonlijke, huidige en toekomstige behoeften. Het gidst je langs het detox-pad. Je krijgt bekende maar ongetwijfeld ook onbekende acties en routines aangereikt die je helpen om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen en je lichaam te verjongen. Het is een beproefde aanpak die je helpt om een grote transformatie te realiseren die blijvend is. Dat is middels deze detox-cursus ook voor jou bereikbaar.

Online

Het gehele programma is online en je kunt je eigen detox ontwerpen. Met uitgebreide instructies, heerlijke recepten, goede begeleiding & ondersteuning en support van mede-deelnemers binnen deze detox-groep.

De eerstvolgende detoxdagen zijn van 11 t/m 20 april ’20

 

Omdat je de detox online kunt volgen, kun je ook je eigen tempo, lengte en diepte vormgeven van je detox. Je kunt je eigen tijdstip bepalen waarop je de instructies en verdiepende info en ondersteunende tips kunt bekijken.

Deze detox-cursus is inclusief:

 • 10 dagen durend online programma dat je in je eigen tempo gewoon thuis kunt doen (evt langer of korter is geheel naar eigen behoefte mogelijk)
 • support via online check-ins, coaching en persoonlijke begeleiding
 • inspirerende instructiefilmpjes, deze zijn te vinden op de speciale Detoxpagina, waar jij als deelnemer toegang toe hebt.
 • 2x live check ins. Coachings-meetings online, waar je live bij kunt zijn en al je vragen kwijt kunt en inspiratie en tips krijgt. Gewoon vanuit je eigen huis te volgen. Kun je er live niet bij zijn, dan kun je het later volgen via de link op de detox-pagina.
 • Detox-gids boordevol informatie en instructie, receptenboekje, maaltijdplanners en praktische werkbladen.
 • Ondersteuning door mede-deelnemers uit de detox-groep via een besloten forum-groep. Hier kun je je vragen kwijt. Je krijgt hier ook veel tips en tricks aangereikt en kun je je breakdowns en successen delen en vind je inspiratie en ondersteuning. Het is zoveel makkelijker om het samen te doen!
 • Je ontvangt enkele gratis Yoga-sessies en Meditaties online (mp3 en filmpjes)
 • gratis deelname voor een 2e persoon

Bijdrage: 100 euro

2e persoon gratis! 

Aanmelden

 

Een voorproefje op de detox-dagen kun je ervaren in de 

Detox-workshop

(incl. Kitchari-lunch)

Eerstvolgende datum:

wordt nog ingepland, check de agenda

klik hier voor meer info

Online Detox-Webinar

donderdag 3 okt ’19 18.30-19.30u

deze is gratis

Aanmelden

Mentale- en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam?

Praktische info 
Lente-detox 
Q&A Detox Webinar (gratis)
1 april ’20 18.30-19.30u
Start Detox
11 april 2020
Volgende kans
om mee te doen:
Herfst-detox okt  ’20
De preciese data hiervanvolgen nog
 

Mentale en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam - 7 symptomen