‘The natural cycle is always the most powerful.’  
Cate Stillman

Detox - dagen bij Yokidoki

- Reset & Recharge -

Twee maal per jaar, bij de grote seizoenswisselingen zijn er de Detox-dagen bij Yokidoki. Een unieke detox voor iedereen die de seizoensschoonmaak graag doortrekt naar lijf, hoofd en gewoontes.

Wil je in 15 dagen een slanker, gezonder en schoner lichaam met behulp van een voedende Detox?

Doe mee!

Laat je lichaam, je geest en je energie vibreren op een hoger niveau. Raak overtollig gewicht kwijt en voel je energiek en licht.

Effect op de langere termijn

Deelnemers aan een Detox willen vaak gewicht verliezen en vooral lekkerder in hun vel komen te zitten. Ze willen zich fysiek, mentaal en emotioneel sterker, gezonder, gecentreerder, kalmer en energieker voelen. Dan heb je een aanpak nodig die dit ook op de langere termijn ondersteunt. Dus niet alleen gewicht en afvalstoffen kwijtraken. Vooral ook betere gewoontes en routines ontwikkelen die blijvend zijn. Die je helpen om beter en dieper te slapen, die structureel zorgen voor meer energie en die je helpen om blijvend gezondere eetgewoontes eigen te maken.

Even een pauze nemen van je huidige eet- en leefpatroon doet wonderen en creëert nieuwe mogelijkheden voor een gezondere en energiekere versie van jezelf.

Persoonlijke detox

De detox bij Yokidoki is een time-out die is aangepast aan jouw persoonlijke, huidige en toekomstige behoeften. Het gidst je langs het detox-pad. Je krijgt bekende maar ongetwijfeld ook onbekende acties en routines aangereikt die je helpen om afvalstoffen uit je lichaam te vewijderen en je lichaam te verjongen. Het is een beproefde aanpak die je helpt om een grote transformatie te realiseren die blijvend is. Dat is middels deze detox-cursus ook voor jou bereikbaar.

Online

Het gehele programma is online en je kunt je eigen detox ontwerpen. Met uitgebreide instructies, heerlijke recepten, goede begeleiding & ondersteuning en support van mede-deelnemers binnen deze detox-groep.

De eersvolgende detoxdagen zijn van 14 t/m 29 okt  ’19

Omdat je de detox online kunt volgen, kun je ook je eigen tempo, lengte en diepte vormgeven van je detox. Je kunt je eigen tijdstip bepalen waarop je de instructies en verdiepende info en ondersteunende tips kunt bekijken.

Deze detox-cursus is inclusief:

  • 15 dagen durend online programma dat je in je eigen tempo gewoon thuis kunt doen (evt langer of korter is geheel naar eigen behoefte mogelijk)
  • groepscoaching en persoonlijke begeleiding
  • inspirerende instructiefilmpjes, deze zijn te vinden op de speciale Detoxpagina, waar jij als deelnemer toegang toe hebt.
  • live check ins. Coachings-meetings online, waar je live bij kunt zijn en al je vragen kwijt kunt en inspiratie en tips krijgt. Gewoon vanuit je eigen huis te volgen. Kun je er live niet bij zijn, dan kun je het later volgen via de link op de detox-pagina.
  • Detox-gids boordevol informatie en instructie, receptenboekje, maaltijdplanners en praktische werkbladen.
  • Ondersteuning door mede-deelnemers uit de detox-groep via een besloten forum-groep. Hier kun je je vragen kwijt. Je krijgt hier ook veel tips en tricks aangereikt en kun je je breakdowns en successen delen en vind je inspiratie en ondersteuning. Het is zoveel makkelijker om het samen te doen!
  • Je ontvangt enkele gratis Yoga-sessies en Meditaties online (mp3 en filmpjes)
  • gratis deelname voor een 2e persoon (Early Bird-aanbod is geldig t/m 20 april ’19

Bijdrage: € 150,-

2e persoon gratis! Dit aanbod is geldig t/m 4 okt ’19

 

Een voorproefje op de detox-dagen kun je ervaren in de 

Detox-workshop

(incl. Kitchari-lunch)

Eerstvolgende datum:

wordt nog ingepland, check de agenda

klik hier voor meer info

Online Detox-Webinar

donderdag 3 okt ’19 18.30-19.30u

deze is gratis

Mentale- en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam?

Praktische info 
Lente-detox 
Q&A Detox Webinar (gratis)
18 april 18.30-19.30u
Start Detox
29 april ’19
Herfst-detox
Oktober 2019
Nadere data volgen nog
 

Mentale en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam - 7 symptomen