‘The natural cycle is always the most powerful.’  
Cate Stillman
 • Mijn darmen zijn door de detox weer opgeschoond en ik heb nu veel minder darmklachten. Daarnaast, en dat had ik niet verwacht, ben ik nu ook veel helderder en heb ik meer energie.

 • De herfstdetox maakte het makkelijker om te verstillen en het leven te versimpelen. Op een andere manier met voeding en schermgebruik bezig zijn, voelde als een retraite in eigen huis. 

 • De detox gaf me net dat zetje wat ik nodig had om weer beter voor mijzelf te gaan zorgen.

 • ‘Voor mij ook aha-momenten. Wat doe ik als ik niet met eten bezig ben… tjonge, wat ben ik daar een hoop tijd aan kwijt. Ik voel me echt een afkickende junkie… wat deed ik mezelf aan?! ‘

 • ‘Iedere keer weer een aha-momentje in de detox. Dat eten en tussendoortjes voor mij een manier is van afleiden en iets doen. Me vervelen is dan een kunst die ik weer mag oefenen. En het gevoel dan maar weer laten indalen en even mediteren helpt me dan enorm. Ik zit in het zonnetje op mijn bed te lezen, net gemediteerd en tukkie gedaan. Zucht. Was fijn.’

 • ‘Mij levert deze detox me vooral helderheid op en duidelijkheid welke kant ik op wil en wat losgelaten kan worden.’

 • ‘ Het was voor mij niet moeilijk om de detox te starten omdat ik al ruim een half jaar het Finding your Flow programma bij Yokidoki volg. Geholpen door het kookboekje van Anne-Marie heb ik heerlijk gegeten en de diepe detox uitsluitend de recepten daaruit gebruikt. Afgevallen ben ik weinig maar voel me heerlijk gegrond.’

   

  Conny
 • ‘Ik voel me heerlijk ontspannen na deze weken. Hoe simpel kan het leven zijn?’

 • ‘De 15 dagen detox hebben me erg goed gedaan. Vooral ook omdat het programma je helpt om niet alleen bewust met eten en drinken bezig te zijn, maar ook met het (her)ontdekken van de grote waarde en kracht van de stilte in jezelf. Door heel bewust met je voedsel inname bezig te zijn, worden allerlei gewoontes blootgelegd en die gewoontes leveren weer mooie en soms ook confronterende inzichten over jezelf op. Ik kreeg door het Detoxen het waardevolle gevoel iets dichter bij mezelf te komen, hoe fijn is dat!  Wat ook zo prettig is aan deze detox, is de begeleiding van Marien. Iedere volgende stap wordt uitgebreid toegelicht en begeleid. Daarnaast biedt zij alle ruimte om ervaringen te delen of tips en advies te vragen. Ik kijk nu al uit naar de herfstdetox!’

  Judith Roeland
 • Het was heel fijn om met de detox mee te doen. De lichamelijke pijnen trekken langzaam weg en ben helemaal van de koffie af. Dankjewel voor deze boost!

Detoxen bij Yokidoki

- Reset & Recharge -

Twee maal per jaar, bij de grote seizoenswisselingen zijn er Detox-dagen bij Yokidoki. Een unieke detox voor iedereen die een seizoensschoonmaak graag doortrekt naar lijf, hoofd en gewoontes.

Doe mee!

Breng de vibraties van je lichaam, je geest en je energie op een hoger niveau. Raak overtollig gewicht kwijt en voel je energiek en licht en tegelijkertijd gegrond en gecentreerd.

 

Effect op de langere termijn

Deelnemers aan een Detox willen vaak gewicht verliezen en vooral lekkerder in hun vel komen te zitten. Dan heb je een aanpak nodig die dit op meerdere fronten en ook op langere termijn ondersteunt. Dus niet alleen gewicht en afvalstoffen kwijtraken. Vooral ook betere gewoontes en routines ontwikkelen die blijvend zijn. Die je helpen om beter en dieper te slapen, je energie op peil te houden, gewicht te verliezen en je helpt om gezondere eetgewoontes eigen te maken.

Even een pauze nemen van je huidige eet- en leefpatroon doet wonderen en creëert nieuwe mogelijkheden voor een gezondere, lichtere en energiekere versie van jezelf.

Persoonlijke detox

De detox bij Yokidoki werkt met Ayurvedische principes, die gebaseerd zijn op het behouden van zoveel mogelijk prana van je voeding en het versterken van je spijsverteringsvuur. Als je spijsverteringsvuur krachtig is, voer je makkelijk afvalstoffen af, voeding wordt goed verteerd en voedingsstoffen worden optimaal opgenomen in je lichaam. De aanvullende kruiden die worden gebruikt hebben een medicinale werking. De zelfzorgtechieken die je  krijgt aangereikt helpen je om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen en je lichaamsweefsels te verjongen.

De detox kun je zien als een time-out van alle mentale overbelasting, drukte, teveel prikkels en te zware belasting van je spijsvertering. Als je ontspannen bent kun je ook veel beter voedingsstoffen opnemen.

Je kunt deze detox aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en we volgen de ayurvedische principes. Het is een beproefde aanpak die al eeuwenoud overeind blijft. Het helpt je om een transformatie te realiseren die blijvend is.

Online

Het gehele programma is online en je kunt je eigen detox ontwerpen. Met uitgebreide instructies, heerlijke recepten, goede begeleiding & ondersteuning en support van Marien van Os en Anne-Marie Brouwer en de mede-deelnemers binnen deze detox-groep.

De eerstvolgende Yokidoki’s Detox is

17 t/m 27 april ’20

 

Omdat je de detox online kunt volgen, kun je ook je eigen tempo, lengte en diepte vormgeven van je detox. Je kunt je eigen tijdstip bepalen waarop je de instructies en verdiepende info en ondersteunende tips kunt bekijken.

Deze detox-cursus is inclusief:

 • 10 dagen durend online programma dat je in je eigen tempo gewoon thuis kunt doen (evt langer of korter is geheel naar eigen behoefte mogelijk)
 • inspirerende instructiefilmpjes, deze zijn te vinden op de speciale Detoxpagina, waar jij als deelnemer toegang toe hebt.
 • 2x online live check ins waar je live bij kunt zijn en al je vragen kwijt kunt en inspiratie en tips krijgt.  Kun je er live niet bij zijn, dan kun je het later bekijken via een link van de opname.
 • Ondersteuning door persoonlijke begeleiding en coaching
 • Detox-gids met informatie en instructie, receptenboekje, maaltijdplanners en praktische werkbladen.
 • Besloten groepsforum. Hier kun je je vragen kwijt. Je krijgt hier veel extra tips en tricks aangereikt en kun je je moeilijke momenten en je successen delen en vind je inspiratie en ondersteuning. Het is zoveel makkelijker om het samen te doen!
 • Je ontvangt enkele gratis Yoga-sessies en Meditaties online (mp3 en filmpjes)
 • gratis deelname voor een 2e persoon

Bijdrage: 100 euro

2e persoon gratis!*

*Aanbod geldtig t/m 10 april ’20

 

Ja ik doe mee!

 

Een voorproefje op de detox-dagen kun je ervaren in de 

Detox-workshop

(incl. het leren maken van Kitchari)

Eerstvolgende datum:

wordt nog ingepland, check de agenda

klik hier voor meer info

 

Liever eerst nog wat meer info en alvast wat detox tips? Doe dan meer met het: 

Online Detox-Webinar

donderdag 9 april’20 18.30-19.30u

deze is gratis

 

Meer info
Aanmelden

Mentale- en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam?

Praktische info 
Lente-detox 
Q&A Detox Webinar (gratis)
9 april ’20 18.30-19.30u
Start Detox
17 april 2020
Volgende kans
om mee te doen:
Herfst-detox okt  ’20
De preciese data hiervanvolgen nog