Marien van Os

Yoga-leraar en Life Coach

Marien is een bevlogen yogaleraar en life coach. In de loop der jaren heeft ze een praktijk opgebouwd met een zeer divers aanbod. Van reguliere yogalessen tot een online detox-programma, zowel met een groep als individueel. De diversiteit maakt dat ze haar kennis en ervaring gericht kan inzetten.     

Na opgedane ervaring als leraar in het bewegingsonderwijs, startte Marien in 2006 haar eigen studio Yokidoki. Om daar als zelfstandig leraar en coach cursussen, workshops, bijscholingen en training te geven. Alles geïnspireerd op zowel westerse als oosterse invloeden. Yoga, ademhalingstechniek, meditatie, voeding, ayurveda, het zijn de gereedschappen waarmee ze cursisten leert met meer veerkracht en ontspanning in het leven te staan. 

Marien brengt haar kennis met passie en plezier over op de mensen met wie ze werkt. Zowel de groepslessen als de individuele sessies zijn vrolijke bijeenkomsten. Gedreven en met humor zorgt Marien ervoor dat deelnemers zich op hun gemak voelen en zonder schroom aan de slag kunnen met de oefeningen, tips en persoonlijke inzichten. 

Sinds kort heeft Yokidoki Studio ook een online-omgeving. Hier kan Marien persoonlijke  begeleiding geven aan ieder die een gezondere levensstijl wil opbouwen en specifieke ondersteuning kan gebruiken bij de keuzes waar ze voor staan en de stappen die ze willen zetten.