Marien van Os

Yoga-leraar en Life Coach

Marien (1965) is een bevlogen Yoga-leraar en Life coach. In de reguliere vaste yogalessen, coaching-sessies, de thema-workshops, het Detox-programma en het Finding your Flow-traject deelt ze deze kennis zowel online als real life, in groepen of in individuele setting. Wat maakt dat ze inzichten, verdiepend gereedschap, kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, yoga en ayurveda via verschillende manieren kan aanbieden. Hiermee helpt ze cursisten en deelnemers meer flow, veerkracht en ontspanning te ervaren in hun leven. 

Als leraar en trainer heeft ze een rijke ervaring in het onderwijs. Sinds 2006 geeft ze als zelfstandige leraar en trainer voor YokiDoki cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen op het gebied van yoga, adem en meditatie en life coaching. Haar yogalessen, workshops en trainingen zijn geïnspireerd door zowel westerse als oosterse invloeden. 

Marien weet haar kennis met passie en plezier over te brengen in haar lessen en geeft op geheel eigen wijze les met vrolijkheid, gedrevenheid én humor. De ‘down to earth’-benadering zorgt ervoor dat cursisten zich op hun gemak voelen, zich gezien en gehoord weten en ook praktisch aan de slag kunnen met individuele aanpassingen, oefeningen en tips en persoonlijke inzichten.

Naast haar yoga- en coachingspraktijk geeft ze als leraar voor de Humanitaire Stichting Art of Living op vrijwillige basis en met veel plezier en enthousiasme het wereldwijd zeer succesvolle Art of Breathing Programma. Hiermee biedt ze mensen op effectieve wijze ondersteuning om positiever, lichter en vrijer in het leven te staan. Marien is moeder van een zoon (20) en dochter (17) en woont met haar partner en gezin in Culemborg.