Marien van Os

Yoga Teacher en Yoga Health Coach

Marien (1965) is een bevlogen Yoga-docent en Yoga Health Coach. Sinds maart ’19 heeft ze een Yoga Health Coaching certificering, na afronding van de training bij Cate Stillman-Yogahealer.com, worldwide association). Ze staat dagelijks in contact met Ayurvedic practioners en Yoga Health Coaches over de hele wereld. Wat maakt dat ze voortdurend in verbinding staat met nieuwe inzichten, verdiepende tools en gedeelde kennis en ervaring op het gebied van Habit Evolution, Yoga en Ayurveda. In de reguliere vaste yogalessen, de thema-workshops, het Detox-programma en het Finding your Flow-programma deelt ze deze kennis en helpt ze cursisten en deelnemers de beste versie van zichzelf te leven.

Als docent en trainer heeft ze een rijke ervaring in zowel basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, als docent lichamelijke opvoeding en als kinder- en tieneryoga-docent.. Sinds 2006 geeft ze als zelfstandige trainer voor YokiDoki cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen op het gebied van yoga, adem en meditatie. Door de jaren heen zijn haar yogalessen, workshops en trainingen beïnvloed door zowel westerse als oosterse inzichten die ze ontwikkelde tijdens haar brede aantal studies, opleidingen en trainingen.

Marien weet haar kennis met passie en plezier over te brengen in haar lessen en geeft op geheel eigen wijze les met vrolijkheid, gedrevenheid én humor. De ‘down to earth’-benadering zorgt ervoor dat cursisten zich op hun gemak voelen, zich gezien en gehoord weten en ook praktisch aan de slag kunnen met individuele aanpassingen, oefeningen en tips en persoonlijke inzichten.

Naast haar yoga- en coachingspraktijk geeft ze als teacher van Art of Living op vrijwillige basis en met veel plezier en enthousiasme het wereldwijd zeer succesvolle Art of Breathing Programma. Hiermee biedt ze mensen op effectieve wijze ondersteuning om nog positiever en vrijer in het leven te staan. Marien is moeder van een zoon (20) en dochter (16) en woont met haar partner en gezin in Culemborg.