‘Very little grows on jagged rock.
Be ground. Be crumbled,
so wildflowers will come up
where you are.
You have been stony for too many years.
Try something different.
Surrender.’

-Rumi

Yoga Health Coaching

Praktisch en Persoonlijk

Heb je specifieke uitdagingen, lichamelijke of psychosomatische klachten en behoefte aan ondersteuning?

Of wil jij graag diepere en gezondere slaap ervaren en leren hoe je stress kunt loslaten? Of is een gezond gewicht een belangrijk doel? Of snak je naar meer energie in je lijf en kalmte in je hoofd? Of wil je graag met wat hulp je leefstijl aanpakken?

In een coaching sessie (20 min) ondersteun ik je met praktische tips en inzichten, die al de eerste stap kunnen zijn in een verandering naar meer persoonlijke groei.

Deze eerste coachingsessie is gratis en je verplicht je verder tot niets. Behalve misschien dat je zelf de touwtjes van je eigen leven weer in handen neemt.

Marien heeft als life coach een holistische aanpak en maakt gebruik van kennis en technieken uit de yoga en ayurveda. Het zijn technieken die bijzonder effectief zijn en een blijvend resultaat geven.

Neem de eerste stap naar een gezonder, helderder en energieker leven. Reserveer een plekje voor een coachingsessie.

Boek een gratis Coaching Sessie

Wil je meer?

Wil je echt grote stappen zetten op het gebied van je gezondheid en op alle gebieden van je leven meer rust, diepgang, gezondheid en posiviteit ervaren, check het Finding your Flow-programma. Het is bedoeld voor mensen die nu echt de stap willen zetten om hun leven op een positieve manier te gaan vormgeven. Ga in gesprek met me en ik vertel je er graag meer over, zodat je kunt ontdekken of dit bij je past.

De coaching-sessie gaat zoom of telefoonverbinding, dus comfortabel vanuit je eigen huis kijken we samen naar wat jou kan ondersteunen.

Boek een gratis Coaching Sessie
Coachingsessie
Boek een Coaching Sessie
Ontdek welke patronen je in de weg zitten en hoe je deze kunt ombuigen voor een volgende stap in je persoonlijke groei.
De 1e coachingsessie is gratis
en de sessie is geheel vrijblijvend

 

 

 

Afspraak met
Marien
Check hier de agenda