‘Very little grows on jagged rock.
Be ground. Be crumbled,
so wildflowers will come up
where you are.
You have been stony for too many years.
Try something different.
Surrender.’

-Rumi

Yoga Health Coaching

Ben je overprikkeld, of voel je je volledig afgebrand, ben je ongelukkig met je lifestyle, heb je slaapproblemen of een voedselintolerantie of ben je totaal oververmoeid?

Ik ondersteun mensen om hun leven te veranderen met gewoontes en technieken uit de yoga en ayurveda. Het zijn technieken die bijzonder effectief zijn en een blijvend resultaat geven.

Praktisch en Helder

Heb je specifieke uitdagingen, lichamelijke of psychosomatische klachten en daardoor behoefte aan ondersteuning?

Of wil jij graag diepere en gezondere slaap ervaren en leren hoe je stress kunt loslaten? Of heb je behoefte aan het verkrijgen van een gezond gewicht of snak je naar meer energie en kalmte in je hoofd?
In een coaching sessie (20 min) ondersteun ik je met praktische tips en heldere inzichten. Deze eerste coachingsessie is gratis en je verplicht je verder tot niets. Behalve misschien dat je zelf de touwtjes van je eigen leven weer in handen neemt.

Neem de eerste stap naar een gezonder, helderder en energieker leven en boek een coachingsessie.

Wil je echt grote stappen zetten op het gebied van je gezondheid en op alle gebieden van je leven meer rust, diepgang, gezondheid en posiviteit ervaren, check het Finding your Flow-programma. Vraag ernaar in een coaching sessie en ik vertel je er meer over. Het is bedoeld voor mensen die nu echt de stap willen zetten om hun leven op een positieve manier te gaan vormgeven.

De coaching-sessie gaat via een skype, zoom of telefoonverbinding, dus comfortabel vanuit je eigen huis kan je je vraag bij me neerleggen.

Boek een gratis Coaching Sessie
Coachingsessie
Boek een Coaching Sessie
1e coachingsessie is gratis
en de sessie is geheel vrijblijvend