‘The greatest teacher is within you’
Sri Dharma Mittra
 • ‘Na die 10 weken was ik verrast toen ik op de weegschaal stond en ontdekte dat ik 15 kg lichter was geworden. Het enige wat ik deed was de eerste routine uit Body Thrive eigen maken – een vroegere, lichtere avondmaaltijd. ‘

 • ‘Het lukt me nu om consequent een goede nachtrust te ervaren. Ik voel dat mijn immuunsysteem zich aan het herstellen is. Dit is nogal wat voor mij, omdat ik al 20 jaar worstel met een Chronisch Vermoeidheid Syndroom’

 • ‘Ik heb eindelijk controle over hoe ik me voel. In plaats van suf en chagrijnig wakker worden, ontwaak ik helder, alert en startklaar voor de dag’

 • ‘Ik wou dat ik dit geleerd had als kind. Ik wou dat mijn ouders deze basis routines hadden voorgeleefd. Mijn kinderen hebben deze cursus met mij gedaan. Ons huishouden verloopt gladder en moeitelozer dan ooit en we zijn allen veel gelukkiger. Ongelooflijk. ‘

 • ‘Door iedere avond om 22.00 uur te gaan slapen, heb ik mijn energie weer teruggekregen.
  Door mijn eetpatroon te wijzigen ben ik mijn opgeblazen buik kwijt, zijn mijn lovehandles geslonken en ben ik een paar kilo afgevallen, mooi meegenomen toch? Verder is de conditie van mijn huid verbeterd, slaap ik beter en beginnen mijn darmen langzaam weer op gang te komen.
  Maar waar ik het meest blij van wordt is dat door het in de praktijk brengen van de habits ik meer naar mijn lichaam heb leren luisteren en daardoor vastgeroeste gewoontes en meningen heb leren herkennen en deze heb kunnen loslaten.
  Ik voel me letterlijk en figuurlijk een stuk lichter en wat heerlijk dat ik alles mocht ondergaan binnen deze fijne groep mensen.’

  Conny
 • ‘In deze tweede ronde zijn de habits al aardig routine geworden en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik slaap goed, ben een paar kilo kwijt, de spijsvertering is verbeterd en zelfs mijn darmen zijn met behulp van de ayurvedisch arts weer beter gaan werken. Doordat ik heb geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren ben ik ook beter in staat om mijn reacties op situaties en opmerkingen van een afstandje te bekijken en krijg daardoor meer inzicht in vastgeroeste gedragspatronen en idem reacties, die ik vervolgens los kan laten. Dit levert me veel rust op in mijn hoofd en mijn lijf, Heerlijk.’

   

  Conny
 • ‘Marien is een inspirerende coach. Staat altijd klaar om te helpen bij problemen. Ze luistert zorgvuldig en komt met praktische oplossingen als een bepaalde habit te lastig is om mee om te gaan. Ik waardeer haar kalme en makkelijke benadering van de habits, ze helpt ons om kleine babysteps te nemen in plaats van ons naar de top te pushen. Wat uiteindelijk mij meer succes brengt en minder teleurstellingen.’

  Marijke Sluijter

Finding your Flow

 Transformatief programma voor persoonlijke groei 

Als jij een diep verlangen hebt om: – een grotere impact te maken – stappen wil zetten in je persoonlijke groei – erachter te komen wat je te doen hebt in deze fase van je leven – echte veranderingen op alle gebieden van je leven te verwezenlijken, dan ben je aan het juiste adres.

Het Finding your Flow- programma laat je ontdekken wat je fysiek en mentaal nodig hebt om oude patronen te doorbreken. Het helpt je om eenvoudige dagelijkse routines en gewoontes te creëren die passen in jouw leven.

Deze cursus is voor jou als je…

-moeite hebt om uit je bed te komen in de ochtend

-de dag niet door kunt komen zonder pillen, energiedrankjes, koffie of andere stimulerende middelen

-slecht slaapt en niet uitgerust wakker wordt ’s ochtends

-je voedingspatroon wil veranderen naar meer gezondere voeding

-last hebt van een auto-immuunziekte

-pijn hebt in je gewrichten en in je lichaam

-niet lekker in je vel zit

-graag wat gewicht wil verliezen

-moeite hebt met je concentratie

-last hebt van stress

-vaak het gevoel hebt van achter de feiten aan te lopen

– je regelmatig overprikkeld en overvoerd voelt, van alles wat er op je bordje ligt

-niet durft te gaan voor wat je eigenlijk graag zou willen

-geen tijd hebt voor jezelf

-het gevoel hebt dat er veel meer is, waar je nu niet bij kunt komen, door gebrek aan motivatie, energie of routeplanner

-het gevoel hebt dat je toe bent aan een volgende stap in je leven

 

Ontdek hoe je vanuit een gegronde, ontspannen staat van zijn, nieuwe stappen in je leven kunt zetten. 

Dit alles vanuit je eigen huis

Geen quick fixes, geen wonderpillen, shakes of magisch dieet of andere onnatuurlijke buffers. 

Maar via je aangeboren intuïtieve lichaamswijsheid. Die maakt dat je aanvoelt wat goed voor je is en waar je je beter door voelt. Bij stress, vermoeidheid, chaos, onrust en drukte in je leven, raak je dat lijntje met jezelf makkelijk kwijt. Bovendien zijn nieuwe gewoontes lastig vol te houden als je overspoeld wordt door het leven van alledag.  

Je leert dan weer een nieuwe techniek, dieet of methode, maar de tijd en de ruimte ontbreekt vaak om het echt toe te passen. Oude gewoontes en patronen blijken hardnekkiger dan gedacht en blijven als verouderde software op de achtergrond actief.  

Hoe kun je ervoor zorgen dat nieuwe gezonde gewoontes ook echt geïntegreerd worden in je dagelijkse leven? Dat je goed voor jezelf blijft zorgen te midden van de hectiek van je gezinsleven, je werk en je sociale verplichtingen? Hoe kun je dat wat je graag anders zou willen écht toepassen in je leven? Zodat het in flow gaat, iedere dag opnieuw?

Spoor je energie-lekken op

Het Finding your Flow-programma helpt je om in je leven meer stabiliteit, eenvoud en helderheid te krijgen. Je spoort je energie-lekken op en gaat jezelf geven wat je echt nodig hebt. Meer en diepere slaap, gezondere voeding, betere planning van je dag, meer tijd voor jezelf en helende technieken voor je lichaam en geest en kennis die je mindset veranderen. Waardoor je eindelijk de dingen kunt doen waarvoor je hier bent.

Deze training biedt je de kennis, de structuur en de begeleiding om dit te leren en eigen te maken.

Hoe

Het programma is gebaseerd op 5000 jaar oude wijsheid van Ayurveda en Yoga, versterkt door moderne wetenschappelijke inzichten. Je leert tools en routines te integreren die al duizenden jaren  een beproefde en effectieve manier zijn om werkelijk te veranderen.

Het is waar je lichaam naar verlangt.

2 maal per jaar kun je instappen in een nieuw Finding Your Flow-programma.

Wat doen we daar precies: in het kort:
– we laten oude dagelijkse gewoontes los die ons ziek, depressief, te zwaar en overprikkeld maken.
– we maken ons nieuwe gewoontes eigen, gebaseerd op 5000 jaar oude wijsheid van Ayurveda, die ons gezond, helder en blij maken. En ervoor zorgen dat we weer in onze kleren passen.

-we ervaren hoe we een betere versie van onszelf kunnen leven

Als je een flinke doorbraak wil in je fysieke lichaam en je gewoontes, wacht niet langer!

Geef je vandaag op en kom op de wachtlijst of boek een verkennend coachinggesprek met me. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Plan een coachingsessie

Deze sessie gaat online, via zoom Je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Wat je vandaag doet, is bepalend hoe je je morgen voelt.
Het is niet weer de zoveelste techniek of methode, maar het gaat om het vinden van je innerlijke ritme gebaseerd op het ritme van de natuur en je constitutie, zodat je lichaam en geest weer hun zelfhelende krachten gaan gebruiken.

Laat je lichaamswijsheid je gids zijn. 

Als je gaat ontdekken wat de beste manier is en gaat ervaren wat wel of niet werkt voor jou persoonlijk en je krijgt daarbij de juiste begeleiding en het gereedschap aangereikt, dan zijn dat de sleutels om echt te kunnen veranderen. Zodat je daadwerkelijk stappen kunt zetten in je persoonlijke, fysieke en mentale ontwikkeling. Met kleine stappen en blijvend resultaat.

Wat je vandaag doet, is bepalend hoe je je morgen voelt.

‘Do the difficult things while they are easy and do the great things while they are small. A journey of a thousand miles must begin with a single step.’ – Lao Tzu

10 Body Habits die magisch in elkaar klikken

Er is een ritme in je lichaam in overeenstemming met het circadiaanse ritme, de flow van de natuur. Dit ritme leren kennen en ervaren en ernaar gaan leven, leer je in de Finding your Flow (Body Wisdom) – training.

Het leert je de 10 belangrijkste Yogi Habits eigen te maken. Deze zijn gebaseerd op de rijke kennis van Ayurveda, en bevatten een schat aan wijsheid. En dit, gecombineerd met de kennis van moderne yogi’s en yogini’s die deze principes toe weten te passen in ons hectische westerse leven van nu, is een gouden combinatie.

Je bloeit op, je ruimt overtollige ballast op die zich in de vorm van teveel aan lichaamsgewicht, afvalstoffen en oude patronen in je lichaam heeft vastgezet. Je gaat meer voor jezelf kiezen en je gaat stralen en voelt je dynamisch. Er ontstaat ruimte om je persoonlijke groeipad, je dharma te ontdekken. Je wordt een inspiratie voor jezelf, je gezin, je familie en de gemeenschap waarin je leeft, de maatschappij en onze planeet. In deze tijd harder nodig dan ooit.

Als je de yogi-habits hebt eigen gemaakt dan komt er ongelooflijk veel energie vrij voor creativiteit en andere zaken waar je normaal nooit aan toe komt.

Nieuwsgierig? Plan een gesprek met me en ontdek of je hier klaar voor bent.

Coachingsessie
Verkennende coachingsessie met Marien
Praktische info

korte introductie

les 1 de Dosha-klok

les 2 de 10 Yogi-habits

Check of je toe bent aan stappen die je leven gaan veranderen

Plan een verkennende coaching sessie.

Gratis en geheel vrijblijvend

meer info

I am test text for QUOTE. Click edit button to change this text.