‘The greatest teacher is within you’
Sri Dharma Mittra
 • ‘Na die 10 weken was ik verrast toen ik op de weegschaal stond en ontdekte dat ik 15 kg lichter was geworden. Het enige wat ik deed was de eerste routine uit Body Thrive eigen maken – een vroegere, lichtere avondmaaltijd. ‘

 • ‘Het lukt me nu om consequent een goede nachtrust te ervaren. Ik voel dat mijn immuunsysteem zich aan het herstellen is. Dit is nogal wat voor mij, omdat ik al 20 jaar worstel met een Chronisch Vermoeidheid Syndroom’

 • ‘Ik heb eindelijk controle over hoe ik me voel. In plaats van suf en chagrijnig wakker worden, ontwaak ik helder, alert en startklaar voor de dag’

 • ‘Ik wou dat ik dit geleerd had als kind. Ik wou dat mijn ouders deze basis routines hadden voorgeleefd. Mijn kinderen hebben deze cursus met mij gedaan. Ons huishouden verloopt gladder en moeitelozer dan ooit en we zijn allen veel gelukkiger. Ongelooflijk. ‘

 • ‘Experiencing Body Thrive as both a student and a coach was truly empowering To work on and be witness to very personal transormations in a supportive, community-oriented environment brought a whole new level of ownership and self love to my experience of emodied living. I’ll always be grateful of this community.’

  Dina Crosta
 • ‘Since beginning Body Thrive five weeks ago, I have lost eight pounds. No dieting, no counting carbs or calories, just following the program as much as I can. Thanks Cate Stillman.’

  Dr Michele Summer Colón
 • ‘Body Thrive has changed me as a person. From feeling overwhelmed, fat and bloated, I am now in tune with my body, mind and spirit. Changing the  habits of a 58-year old was easy with Body Thrive when guided by Cate Stillman, the easy, practical way. They are no longer habits of change but habits that are truly part of my everyday Being.’ 

  Batool Marach
 • Door iedere avond om 22.00 uur te gaan slapen, heb ik mijn energie weer teruggekregen.
  Door mijn eetpatroon te wijzigen ben ik mijn opgeblazen buik kwijt, zijn mijn lovehandles geslonken en ben ik een paar kilo afgevallen, mooi meegenomen toch? Verder is de conditie van mijn huid verbeterd, slaap ik beter en beginnen mijn darmen langzaam weer op gang te komen.
  Maar waar ik het meest blij van wordt is dat door het in de praktijk brengen van de habits ik meer naar mijn lichaam heb leren luisteren en daardoor vastgeroeste gewoontes en meningen heb leren herkennen en deze heb kunnen loslaten.
  Ik voel me letterlijk en figuurlijk een stuk lichter en wat heerlijk dat ik alles mocht ondergaan binnen deze fijne groep mensen.

  Conny
 • In deze tweede ronde zijn de habits al aardig routine geworden en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik slaap goed, ben een paar kilo kwijt, de spijsvertering is verbeterd en zelfs mijn darmen zijn met behulp van de ayurvedisch arts weer beter gaan werken. Doordat ik heb geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren ben ik ook beter in staat om mijn reacties op situaties en opmerkingen van een afstandje te bekijken en krijg daardoor meer inzicht in vastgeroeste gedragspatronen en idem reacties, die ik vervolgens los kan laten. Dit levert me veel rust op in mijn hoofd en mijn lijf, Heerlijk.

   

  Conny
 • Marien is een inspirerende coach. Staat altijd klaar om te helpen bij problemen. Ze luistert zorgvuldig en komt met praktische oplossingen als een bepaalde habit te lastig is om mee om te gaan. Ik waardeer haar kalme en makkelijke benadering van de habits, ze helpt ons om kleine babysteps te nemen in plaats van ons naar de top te pushen. Wat uiteindelijk mij meer succes brengt en minder teleurstellingen.

  Marijke Sluijter

Finding your Flow

– Online Body Wisdom training –

We hebben een aangeboren intuïtieve lichaamswijsheid die maakt dat we aanvoelen wat goed voor ons is en waar we ons beter door voelen. Bij stress, vermoeidheid, chaos, onrust en drukte in je leven, raak je dat contact met jezelf makkelijk kwijt. En als we ons overspoeld voelen door het leven van alledag, zijn nieuwe gewoontes lastig vol te houden. 

We leren dan weer een nieuwe techniek, dieet of methode, maar hebben niet altijd de mogelijkheid of tijd om het echt in te passen in ons leven. Oude gewoontes en patronen blijken hardnekkiger dan gedacht en blijven als verouderde software op de achtergrond actief.  

Hoe kun je ervoor zorgen dat nieuwe gezonde gewoontes onderdeel worden van je dagelijkse leven? Dat je goed voor jezelf blijft zorgen te midden van de hectiek van je gezinsleven, je werk en je sociale verplichtingen? Hoe kun je dat wat je graag anders zou willen écht toepassen in je leven? Zodat het diep kan doorwerken, iedere dag opnieuw?

Spoor je energie-lekken op

Het Finding your Flow-programma helpt je om in je leven meer stabiliteit, eenvoud en helderheid te krijgen. Wat we hard nodig hebben in deze hectische complexe wereld, die onvoorspelbaar en onzeker is. Je spoort je energie-lekken op en gaat jezelf geven wat je echt nodig hebt. Meer en diepere slaap, gezondere voeding, betere planning van je dag, meer tijd voor jezelf en helende technieken voor je body en mind. Deze training bied je de structuur en de kennis om dit te leren en eigen te maken.

Hoe

3 maal per jaar start er een nieuwe Finding Your Flow- ronde waar je bij kunt instappen.

Wat doen we daar precies: in het kort:
– we laten oude dagelijkse gewoontes los die ons ziek, depressief, te zwaar en overprikkeld maken.
– we maken ons nieuwe gewoontes eigen, gebaseerd op 5000 jaar oude wijsheid van Ayurveda, die ons gezond, helder en blij maken. En ervoor zorgen dat we weer in onze kleren passen.

Als je een flinke doorbraak wil in je fysieke lichaam en je gewoontes, wacht niet langer en boek een  coachingsessie. Dan kom je meteen te weten of dit programma bij je past en of het programma bij jou past. Plan een gesprek met me. Dit is een gratis coachingsessie voor jou. Het gaat online via zoom. Je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Wat je vandaag doet, is bepalend hoe je je morgen voelt.
Het is niet weer de zoveelste techniek of methode, maar het gaat om het vinden van je innerlijke ritme gebaseerd op het ritme van de natuur en je constitutie, zodat je lichaam en geest weer hun zelfhelende krachten gaan gebruiken. Laat je lichaamswijsheid je gids zijn. 

Als je gaat ontdekken wat de beste manier is en gaat ervaren wat wel of niet werkt voor jou persoonlijk en je krijgt daarbij de juiste begeleiding en effectieve tools aangereikt, dan zijn dat de sleutels om echt te kunnen veranderen. Zodat je daadwerkelijk stappen kunt zetten in je persoonlijke, fysieke en mentale ontwikkeling. Met kleine stappen en blijvend resultaat. Wat je vandaag doet, is bepalend hoe je je morgen voelt.

‘Do the difficult things while they are easy and do the great things while they are small. A journey of a thousand miles must begin with a single step.’ – Lao Tzu

10 Body Habits die magisch in elkaar klikken

Er is een ritme in je lichaam in overeenstemming met de natuur. Dit ritme leren kennen en ervaren en ernaar gaan leven, leer je in het Finding your Flow (Body Wisdom) -programma.

Het leert je de 10 belangrijkste Yogi Habits eigen te maken. Deze zijn gebaseerd op de rijke kennis van Ayurveda, en bevatten een schat aan wijsheid. En dit, gecombineerd met de kennis van moderne yogi’s en yogini’s die deze principes toe weten te passen in ons hectische westerse leven van nu, is een gouden combinatie.

Je bloeit op, je ruimt overtollige ballast op die zich in de vorm van teveel aan lichaamsgewicht, afvalstoffen en oude patronen in je lichaam heeft vastgezet. Je gaat meer voor jezelf kiezen en je gaat stralen en voelt je dynamisch. Er ontstaat ruimte om je persoonlijke groeipad, je dharma te ontdekken. Je wordt een inspiratie voor jezelf, je gezin, je familie en de gemeenschap waarin je leeft, de maatschappij en onze planeet. In deze tijd harder nodig dan ooit.

Als je de yogi-habits hebt eigen gemaakt dan komt er ongelooflijk veel energie vrij voor creativiteit en andere zaken waar je normaal nooit aan toe komt.

Coachingsessie
Boek een gratis Coaching Sessie
Praktische info

korte introductie

les 1 de Dosha-klok

les 2 de 10 Yogi-habits

Heb jij al in de laatste maanden al eens een Yoga Health coaching sessie overwogen?

Grijp nu je kans. Klik op de link, check de agenda en boek een gratis Gezondheids Strategische sessie.

Boek een gratis Coaching Sessie

meer info