‘The natural cycle is always the most powerful.’  
Cate Stillman

Detox

- Reset & Recharge -

Dit voorjaar komt YokiDoki met een primeur. Tweemaal per jaar, voorjaar en herfst,  kun je aanhaken bij de Detox-weken. Een unieke detox voor iedereen die de  seizoensschoonmaak graag doortrekt naar lijf, hoofd en gewoontes.

Wil je in 15 dagen een slanker, gezonder en schoner lichaam met behulp van een voedende Detox?

Doe mee!

Laat je lichaam, je geest en je energie vibreren op een hoger niveau. Raak overtollig gewicht kwijt en voel je energiek en licht.

Effect op de langere termijn

Deelnemers aan een Detox willen vaak gewicht verliezen en vooral lekkerder in hun vel komen te zitten. Ze willen zich fysiek, mentaal en emotioneel sterker, gezonder, gecentreerder, kalmer en energieker voelen. Dan heb je een aanpak nodig die dit ook op de langere termijn ondersteunt. Dus niet alleen gewicht en afvalstoffen kwijtraken. Vooral ook betere gewoontes en routines ontwikkelen die blijvend zijn. Die je helpen om beter en dieper te slapen, die structureel zorgen voor meer energie en die je helpen om blijvend gezonder te eten.

Even een pauze nemen van je huidige eet- en leefpatroon doet wonderen en creëert nieuwe mogelijkheden voor een gezondere en energiekere versie van jezelf.

Persoonlijke detox

De detox-weken zijn een time-out die is aangepast aan jouw persoonlijke, huidige en toekomstige behoeften. Het is een gids die je helpt en steunt op je detox-pad. Die je (ver)leidt door het aanreiken van wellicht bekende maar ongetwijfeld ook onbekende acties en routines rondom detoxen en verjongen. Een aanpak die je helpt om een grote transformatie te realiseren die blijvend is. Deze speciale detox-cursus is nu ook voor jou bereikbaar.

Volg het online programma en ontwerp je eigen detox. Met uitgebreide instructies, heerlijke recepten, goede begeleiding & ondersteuning en support van mede-deelnemers binnen deze detox-tribe.

Start 19 april ’19

De detox kun je grotendeels online volgen, dus kun je ook je eigen tempo, lengte en diepte vormgeven van je detox. Je kunt je eigen tijdstip bepalen waarop je de instructies en verdiepende info en ondersteunende tips kunt bekijken.

Deze detox-cursus is inclusief:

  • 15 dagen durend online programma dat je in je eigen tempo gewoon thuis kunt doen (evt langer of korter is geheel naar eigen behoefte mogelijk)
  • persoonlijke coaching en begeleiding
  • inspirerende instructiefilmpjes
  • live coachings-meetings online, waar je kunt aanhaken en tips en inspiratie krijgt. Gewoon vanuit je eigen huis te volgen.
  • gratis yoga-detox-workshop in Culemborg
  • detox-boekje boordevol informatie, recepten, maaltijldplanners en praktische werkbladen. Praktisch werkboekje: ‘Ontwerp je eigen detox’.
  • ondersteuning door mede-deelnemers uit de detox-groep via een besloten forum-groep. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak en hoe lang. Hier krijg je veel tips en tricks aangereikt en kun je je breakdowns en successen delen en vind je inspiratie en ondersteuning.
  • Je ontvangt enkele gratis Yoga-sessies en Meditaties online (mp3 en filmpjes)
  • gratis deelname voor een 2e persoon (Early Bird-aanbod is geldig t/m 12 april ’19

Bijdrage: € 150,-

2e persoon gratis! 

Lukt het je niet om mee te hebben gedaan in het voorjaar?  De detox wordt 2x per jaar aangeboden. De volgende is weer in oktober. Data volgen nog.

Je kunt alvast wel een mini-detox ervaren op

in de

Detox-workshop

(incl. Kitchari-lunch)

Eerstvolgende datum:

5 april 10-13u

klik hier voor meer info

Gratis Q & A Detox – Webinar

12 april 18.30-19.30u

 

 

Meer info/Aanmelden

Mentale- en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam?

Praktische info 
Lente-detox 
April ’19
Nadere data volgen  nog
Herfst-detox
Oktober 2019
Nadere data volgen nog

 

 

Mentale en emotionele detox

Hoe weet ik of ik afvalstoffen vasthoud in mijn lichaam - 7 symptomen